donderdag 7 januari 2016

Le Paradis Rockt !

Op 30 juli Rockt Le Paradis!

NieuwsNieuwsNieuws!
Waar 2015 voor WeitjeRock vooral een jaar was van een wervelende zomerstorm, zijn we vastberaden om 2016 het jaar te maken van een wervelende comeback! We willen het jaar alvast inluiden met de bekendmaking van een nieuwe locatie en de start van de verkoop voor de Early Birds!

Net als voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een Early Bird ticket verkoop. We willen de vele mensen die na het afgelasten van de editie van 2015 hun ticketgeld niet terug wilden en iedereen die toch al weet dat ze komen de kans bieden om extra voordelig hun kaartje te kopen. Van 11 t/m 25 januari kun je tickets kopen tegen de extra lage prijs van 14 euro. Na 25 januari zijn de tickets voor de normale voorverkoopprijs van €20, - te verkrijgen en aan de kassa kosten ze €25, -. Weet je dus toch al dat je dit feestje niet wil missen, staat 30 juli 2016 al tijden rood omrand in je agenda, grijp dan deze kans en koop tussen 11 en 25 januari je ticket via de website. Wij beloven alvast dat het affiche er weer een zal zijn om naar uit te kijken!

Naast de Early Bird actie hebben we nog meer nieuws. WeitjeRock zal namelijk van locatie veranderen. Na veel fantastische en vertrouwde jaren aan de Krabbegatweg zal het festival zich verplaatsen naar de weide van familie de Koninck, aan de Mauritsweg in IJzendijke. Deze locatie is nog makkelijker bereikbaar, nog dichter bij de kern van IJzendijke en heeft voldoende ruimte om door te groeien.

Vervolgens zal naast de optredens op 2 podia een dag vullend kinderprogramma het affiche van WeitjeRock vervolledigen. WeitjeRock wil kinderen van 3 tot 12 jaar in contact brengen met muziek en muzikale invloeden. Vanaf de opening van het festival tot 20u00 kinderen actief bezig zijn met muziek door middel van alternatieve muzieklessen, theater en workshops. Hierdoor hoopt WeitjeRock kinderen op een vroege leeftijd enthousiast te maken voor muziek en ze hopelijk over een aantal jaren op het podium van WeitjeRock terug te zien.

Tickets kopen doe je vanaf 11 januari hier en hier kun je alvast eens kijken waar WeitjeRock op 30 juli aanstaande zal plaatsvinden.