Programma 2019

Op 24 en 25 augustus organiseren wij, voor de 18e maal alweer, Le Paradis Feest! Dit op en om hoeve Le Paradis gelegen aan de Mauritsweg te IJzendijke.

Op zaterdag 24 augustus is er een puzzeltocht voor ruiters en menners doorheen de mooie polders rond IJzendijke. Hiervoor hoef u zich niet op voorhand in te schrijven. Dat kan u de dag zelf doen in de schuur vanaf 14.00 uur.
Op zondag 25 augustus beginnen we de dag om 10.00 uur met een mooie wandeling doorheen de polders voor ruiters en aanspanningen.
Om 12.00 uur kan iedereen aanschuiven voor de heerlijke barbecue in de schuur. Indien mogelijk willen we u vragen hiervoor op voorhand in te schrijven.
Kosten voor de barbecue zijn 11.00 euro voor een kind tot 12 jaar en 17.00 euro voor een volwassene.

Vanaf 14.00 uur beginnen we met de spelen voor de ruiters! Het Spel zonder Grenzen zit weer vol uitdagingen voor paard en ruiter en de Tally-Ho baan ligt er weer netjes vlak bij!.
Gaan jullie de uitdaging aan?

We hebben ook nog ander spektakel in ons namiddagprogramma;

De ‘Gipsy Horses Ranch’ onder leiding van William Dougan komen ook dit jaar weer een spectaculaire westernshow geven met hun paarden. Deze mannen en vrouwen zorgen ervoor dat u kan genieten van een knappe en spetterende rodeo show met knappe stunts te paard.
Plezier en spanning verzekerd!
 En heeft u misschien gebrek aan een paar goede laarzen? Dankzij onze sponsor Bekina houden we weer het Zeeuws-Vlaams kampioenschap laarzengooien. Hier kan u voor 1 euro aan deelnemen. Gooit u het verst, dan krijgt u van Bekina een paar mooie laarzen!

Natuurlijk hebben we ook aan de kinderen gedacht!

Er kan een leuke rit gemaakt worden met de huifwagen, er zijn spelen voor groot en klein, een prachtige stormbaan en nog een leuke uitdaging waar ook de mama's en de papa's aan mee kunnen doen!
En natuurlijk mag ook deze keer het vliegende tapijt niet ontbreken!
De kinderen worden, gezeten op het tapijt, door twee trekpaarden over de weide getrokken, eerst in stap en dan eens in draf.
Houden jullie je goed vast in de bochten?

Enkele staaltjes van knappe ambachten mogen ook niet ontbreken;

Hoefsmid Gerard Dullaert laat ons zien hoe een trekpaard wordt beslagen en maakt zijn hoefijzers zelf ter plaatse. Siersmederij Groosman laat hun Siersmederij-kunsten zien.

Ook de landbouwmachines van de firma’s Van Acker, Van Hal, Vermeulen en Riemens zijn weer van de partij.

Voor de liefhebbers willen we graag een tweedehandsmarktje organiseren waarbij iedereen zijn of haar tweedehands spulletjes te koop kunnen aanbieden.
Als u wil deelnemen neem dan graag even contact met ons op!

Natuurlijk blijven we tot de laatste dag brainstormen.... Heeft u leuke idee├źn of voorstellen, geef ons dan een seintje!

U kan ons bereiken via de mail: annemieke@le-paradis.nl of telefonisch:
Mark 00 31 (0)6 22 45 48 93 (NL)
Annemieke 0032 (0)471 51 25 35 (B)
We zien jullie graag eind augustus!
Tot dan!