woensdag 29 mei 2013

Longeren aan de dubbele longe op Le Paradis Feest

John Dewaele komt! Na een succesvolle carrière bij het Belgische Leger als coach van de  militaire ploeg paardrijden, die zowel op nationaal als internationaal niveau competitie reden (jumping), is John Dewaele ook na zijn pensioen blijven doorgaan met het trainen en coachen van dressuur en springruiters en hun paarden.
Momenteel legt hij zich vooral toe op het trainen van de jeugd die op internationaal niveau dressuur en jumping rijdt. Zelf is hij gepassioneerd fokker van springpaarden.
Voor ons gaat John op 25 augustus  - tijdens Le Paradis Feest - een demonstratie geven hoe men een paard met een dubbele longe volledig ontspannen kan doen lopen in een mooie volte. Ook geeft hij uitleg hoe je een paard dat ‘vastloopt’ weer rustig ontspannen recht kan laten lopen.
Mocht u problemen hebben met uw paard trekpaard dan staat John die dag klaar om je met raad en daad bij te staan. Tot dan!

Groetjes uit Le Paradis ! Men zegge het voort! Le Paradis Feest op 24 en 25 augustus 2013 in IJzendijke, Zeeuws-Vlaanderen.