Programma 2017

Le Paradis Feest!


Op 26 en 27 augustus organiseren wij, voor de 16e maal alweer, Le Paradis Feest! Dit op en om hoeve Le Paradis gelegen aan de Mauritsweg te IJzendijke.

Op zaterdag 26 augustus is er een puzzeltocht voor ruiters en menners doorheen de mooie polders rond IJzendijke. Hiervoor hoef u zich niet op voorhand in te schrijven. Dat kan u de dag zelf doen in de schuur vanaf 14.00 uur.

Op zondag 27 augustus beginnen we de dag om 10.00 uur met een mooie wandeling doorheen de polders voor ruiters en aanspanningen.

Om 12.00 uur kan iedereen aanschuiven voor de heerlijke barbecue in de schuur. Indien mogelijk willen we u vragen hiervoor op voorhand in te schrijven.

Kosten voor de barbecue zijn 10.00 euro voor een kind tot 12 jaar en 15.00 euro voor een volwassene.

Vanaf 14.00 uur beginnen we met de spelen voor de ruiters! Het Spel zonder Grenzen zit weer vol uitdagingen voor paard en ruiter en de Tally-Ho baan ligt er weer netjes vlak bij!

Gaan jullie de uitdaging aan?Natuurlijk hebben we ook nog ander spektakel in ons namiddagprogramma;


De ‘Gipsy Horses Ranch’ onder leiding van William Dougan komen een spectaculaire westernshow geven met hun paarden. Deze mannen (en vrouwen) zorgen ervoor dat u kan genieten van een mooie rodeo show en knappe stunts te paard.

En kennen jullie Bruno nog? De mooie Mechelse Herder die vorig jaar, samen met zijn baas Kurt, een demonstratie gaf van pakwerk? Wel, Bruno is ondertussen papa geworden van 12 mooie pups en enkele van deze pups zijn in de voetsporen van papa getreden. Zij komen laten zien wat ze allemaal al kunnen!

En heeft u misschien gebrek aan een paar goede laarzen? Dankzij onze sponsor Bekina houden we weer het Zeeuws-Vlaams kampioenschap laarzengooien. Hier kan u voor 1 euro aan deelnemen. Gooit u het verst, dan krijgt u van Bekina een paar mooie laarzen!


Natuurlijk hebben we ook aan de kinderen gedacht!

Er kan een leuke rit gemaakt worden met de huifwagen, er zijn spelen voor groot en klein, een prachtige stormbaan enz….

Natuurlijk mag het vliegende tapijt niet ontbreken! De kinderen worden, gezeten op het tapijt, door twee trekpaarden over de weide getrokken. Plezier verzekerd!

Hoefsmid Gerard Dullaert laat ons zien hoe een trekpaard wordt beslagen en maakt zijn hoefijzers zelf ter plaatse. Siersmederij Groosman laat hun Siersmederij-kunsten zien.

Ook de landbouwmachines van de firma’s Van Acker, Van Hal, Vermeulen en Riemens zijn weer van de partij.

U kan ons bereiken via de mail: annemieke@le-paradis.nl of telefonisch:

Mark 06 22 45 48 93 (NL)

Annemieke 0471 51 25 35 (B)We zien jullie graag eind augustus!

Tot dan!