Agenda

Zaterdag 25 augustus 2018:

Le Paradis puzzelt....

Op zaterdag 25 augustus is er een puzzeltocht voor ruiters en menners doorheen de mooie polders rond IJzendijke. Hiervoor hoef u zich niet op voorhand in te schrijven. Dat kan u de dag zelf doen in de schuur vanaf 14.00 uur.

De puzzelrit kan u op uw eigen tempo doen.Zondag 26 augustus 2018:

 Le Paradis Feest !

Op zondag 26 augustus beginnen we de dag om 10.00 uur met een mooie wandeling doorheen de polders voor ruiters en aanspanningen.

Om 12.00 uur kan iedereen aanschuiven voor de heerlijke barbecue in de schuur. Indien mogelijk willen we u vragen hiervoor op voorhand in te schrijven.

Kosten voor de barbecue zijn 11.00 euro voor een kind tot 12 jaar en 17.00 euro voor een volwassene.
Vanaf 14.00 uur beginnen we met de spelen voor de ruiters! Het Spel zonder Grenzen zit weer vol uitdagingen voor paard en ruiter en de Tally-Ho baan ligt er weer netjes vlak bij!

Gaan jullie de uitdaging aan?

Natuurlijk hebben we ook nog ander spektakel in ons namiddagprogramma;


De ‘Gipsy Horses Ranch’ onder leiding van William Dougan komen een spectaculaire westernshow geven met hun paarden. Deze mannen (en vrouwen) zorgen ervoor dat u kan genieten van een mooie rodeo show en knappe stunts te paard.

En heeft u misschien gebrek aan een paar goede laarzen? Dankzij onze sponsor Bekina houden we weer het Zeeuws-Vlaams kampioenschap laarzengooien. Hier kan u voor 1 euro aan deelnemen. Gooit u het verst, dan krijgt u van Bekina een paar mooie laarzen!

Natuurlijk hebben we ook aan de kinderen gedacht!

Er kan een leuke rit gemaakt worden met de huifwagen, er zijn spelen voor groot en klein, een prachtige stormbaan enz….

Natuurlijk mag het vliegende tapijt niet ontbreken! De kinderen worden, gezeten op het tapijt, door twee trekpaarden over de weide getrokken. Plezier verzekerd!

Hoefsmid Gerard Dullaert laat ons zien hoe een trekpaard wordt beslagen en maakt zijn hoefijzers zelf ter plaatse. Siersmederij Groosman laat hun Siersmederij-kunsten zien.

Ook de landbouwmachines van de firma’s Van Acker, Van Hal, Vermeulen en Riemens zijn weer van de partij.

 Tot dan!